Boek een les

 

Brian Met Golftas Foto Gemaakt Door Jan DanielsBrian Griffiths PGA A Professional

Headprofessional De Oosterhoutse G.C.

Button -hoger

Wat moet u doen om een golfles te boeken?
 
Bent u al geregistreerd?  
 
Voer dan uw Inlognaam en Wachtwoord in  rechtsboven in de daarvoor bestemde witte vakjes en druk dan op INLOGGEN. U komt nu op uw eigen profielpagina. Klik nu op Boek een lesson, de onderste tab aan de linkerkant van het scherm. U komt nu in de agenda van uw professional. Selecteer een datum, tijd en het juiste lestype dat u wilt boeken en bevestig dit. Uw inschrijving is pas definitief als u een e-mail ter bevestiging heeft ontvangen. U kunt ook op de groene knop "To Pro Agenda" klikken om rechtstreeks in de agenda te komen.

Wanneer u nog niet geregistreerd bent ga dan naar Inschrijven

Vul het registratie formulier in, wanneer u voor het Goud Lidmaatschap kiest kunt u optimaal gebruik maken van het systeem. Dit betekend dat u filmpjes met uw swinganalyse ontvangt, uw scorecards kunt delen met uw professional en nog veel meer. Van belang is dat u direct aangeeft bij welke professional u lest, zo heeft u te allen tijde toegang tot de lesagenda van uw professional. Kies een voor u makkelijk te onthouden Inlognaam en Wachtwoord en ga vink het vakje aan om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Druk op Registreer.

Uw account is nu direct geactiveerd en u kunt aan de slag met uw nieuwe golf profiel via www.briangriffiths.nl 

Heeft u een iPhone?
Download nu de I-Golf Community app Hiermee kunt u makkelijk een les boeken bij uw professional, scorecards invoeren, trainingen inplannen en volgen wat uw vrienden scoren! Tevens zijn alle resultaten en video's te delen met uw professional, waardoor u nog meer uit uw lessen haalt!!
 
Tot gauw op de Oosterhoutse Golfacademy!
 
Werkdagen:  Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag

Lestarieven 2015:

Aantal Tijdsduur Lid Niet Lid
1 Persoon 25 min € 30,00 € 30,00
1 Persoon 50 min € 50,00 € 55,00
2 Personen 50 min € 60,00 € 60,00
3 Personen 50 min € 65,00 € 65,00
4 Personen 50 min € 70,00 € 70,00

Lesvoorwaarden:

  • Zowel leden als niet leden mogen lessen bij de Oosterhoutse Golfacademy.
  • Lestarieven zijn incl. BTW., maar exclusief oefenballen.
  • Lestarieven zijn incl. leenmateriaal tijens de les.
  • De golflessen vinden plaats onder alle weersomstandigheden.
  • De lessen kunt u in overleg of zelfstandig bij de golfprofessional inboeken via de online lesagenda.
  • Overal kunt u inloggen en uw les inboeken op de tijd en dag die uw best schikt. Annuleren of verzetten van een les kan uiteraad op dezelfde manier tot 48 uur voor aanvang van het les afspraak.
  • Indien u uw les niet 48 uur voor aanvang afzegt, zijn wij genoodzaakt deze les in rekening te brengen.
  • Tijdens de les wordt u geadviseerd makkelijk zittende, correcte kleding te dragen, mocht u niet in het bezit zijn van golfschoenen, vragen wij u sportschoenen te dragen,welke de baan niet zullen beschadigen.De ballen die op de Driving Range gebruikt worden, zijn eigendom van de Golfacademy.

 

Speciale aanbieding:

6 VOOR 5 LESSEN PAKKET!!! Wist u dat bij de Oosterhoutse Golfacademy 6 lessen kunt krijgen voor de prijs van 5?? Deze lessen zijn inclusief eventuele gebruik van de TrackMan. (Zie voorwaarden)