Welkom bij Golfacademy Brian Griffiths

Op deze website vindt u informatie over de vele mogelijkheden van De Oosterhoutse Golfacademy. Wilt u gaan beginnen met golfen en wilt u golfles in groepsverband of individueel? Of heeft u juist een lage handicap en wilt u zich nog verder ontwikkelen? Misschien bent u zelfs op zoek naar een leuke invulling van uw bedrijfsuitje. In alle gevallen bent u bij De Oosterhoutse Golfacademy aan het juiste adres.

Brian Griffiths

Met meer dan 40 jaar ervaring in de golfsport, waarvan mijn oorsprong in Schotland ligt, wil ik graag mijn kennis van deze fantastische sport met u delen.

Als eerste Teaching Professional in de Benelux heeft Brian Griffiths een TrackMan launch monitor aangeschaft voor het lesgeven en clubfitting. De TrackMan wordt gebruikt door alle top golf fabrikanten en diverse touring professionals, zoals o.a. . Rory McIlroy, Justin Rose en Nederlandse beste golfer op dit moment Joost Luiten. De TrackMan wordt gezien als marktleider in zijn soort en is de meest accurate radargestuurde meetapparatuur in de golfindustrie.

Als Master Craftsman clubfitter met eigen TrackMan launch monitor, Mitchell loft & lie machine en KZG fitting center kan ik u ook voorzien van een ongeëvenaard advies wat betreft de juiste golf uitrusting. Kijkt u dus verder op deze site en aarzel niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen.

Graag tot ziens!

Brian Griffiths

TrackMan

De TrackMan is een meetinstrument met uiterst moderne en complete radartechnologie; het wordt wereldwijd gebruikt door gerenommeerde golffabrikanten, de USGA, de R&A, tour professionals, clubfitters en top teaching professionals. Ook de uitzendingen van de PGA Tour maken gebruik van de prestaties van de TrackMan.

De TrackMan meet, met behulp van Doppler radar technologie, driedimensionaal de beweging van de club en de gehele balvlucht van impact tot landing. Deze meting gebeurt met een ongekende precisie. De software geeft een complete en duidelijke statistische analyse van de swing en de balvlucht, inclusief alle belangrijke club informatie.

Bezoek ook eens de TrackMan website (www.trackman.dk)

Top 100 Clubfitters

Speciale aanbieding